New Step by Step Map For su kaçağı tespiti

Wiki Article

 Su kaçağı bulma yapabilmek her tesisat ustasının bildiği bir işlemdir. Ancak her usta makineye sahip olmadığı ve yeterli teknik donanımı bulunmadığı için geleneksel usul olarak kırıp dökerek ve ekstra masraf çıkararak uygulama aşamasında çalışmaktadır.

Evim 3 katlı tripleks villa. Evimin orta katında 3 oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir challenge değildir.

Osman Beyle yeni taşındığım evde tek giderli olan tesisata çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi bağlatmak için çalıştık.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the finest YouTube expertise and our most recent attributes. Learn more

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçağı sessiz ve uzun süre fark edilmeyebilir. Siz erken fark ettiğiniz için şanslı sayılırsınız.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Bulaşık makinesi için su girişi açtırmam gerekiyor.Ancak suyun geldiği yer tek çıkışlı borunun 2li olması gerekiyor

Termal su kaçağı tespit cihazları suyun sıcaklığını kullanarak sızıntıları bulur. Bu cihazlar borunun olduğu yere tutulduğunda su akışını ekranından gösterebilir. Ekrana bakarak sızıntının olduğu nokta kolayca bulunabilir.

Eğer bu konulara dikkat edilmezse; mağduriyet yaşama ihtimali oldukça yüksektir. Bunun yanı sıra, bazen bireyler kaçak tespiti noktasında kendi tespit yapmak istemektedir. Kendi tespit yapmak isteyenlerin de dikkat etmesi gerekenler bulunuyor.

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

Su tesisatındaki hat borusunun demir olması, tesisat sisteminde birden fazla kaçak olması, kaçaklar mutfak banyo dolabı gibi alanı zor olan bir yerde olması, pis su hatlarında fazla kaçağın bulunması, temiz su hattında ise birden fazla işlem gerektiren yerde ise fiyat değişimleri bu şekilde değişmektedir.

13 yildir sihhi tesisat isini yapiyrum istanbulda severek basladigim meslegimi suan ordu’da devam ettiriyrum elimden geldiği kadar musteri memnuniyeti onceligimdir

Müşterilerimizin hem zamandan tasarruf etmesi; hem de madden kayıp yaşamaması adına bu hizmeti verirken teknolojiden yararlanıyor ve kamera, akustik dinleme cihazı ile termal kamera kullanıyoruz.

İstanbul Su Tesisatçısı ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz su kaçağı tespit için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Report this wiki page